Automatische Tiloplossingen envlag Automatische Tiloplossingen +31 (0) 50 3168240  

HABELOAD

Automatische systemen

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Habeload is klaar voor industrie 4.0 (Smart Industry)

Speciaal voor de High-End industry en productie bedrijven welke een 24/7 continue productie proces hanteren, waar veiligheid en efficiency hoog in het vaandel staat, biedt Habeload een vol automatische tiloplossing aan.

Dit is een gerobotiseerde tiloplossing, die zich gedraagt als een coöperatieve Robot, een Cobot, welke in een railsysteem wordt opgehangen en waarvan het tilgewicht kan variëren van 10 tot 250 kg.

De machine wordt geheel volgens klantwens geconfigureerd en middels PL-D geclassificeerde veiligheidscomponenten kan de machine veilig opereren in een productie omgeving waar ook mensen aanwezig zijn.

Functies zoals ‘voortbeweging in de X- en Y-as rail’ - ‘kantelen of afduwen van het product’ - ‘machine rotatie om zijn as’ en ‘omhoog en omlaag’ kunnen als volautomaat of middels een touchscreen bediend worden.

Aanvraagformulier:
Prijs & Levertijd

Voordelen

Dankzij onze ervaring in samenwerking met vele bedrijven kunt u erop vertrouwen dat u samen met Habeload tot een uniek systeem voor uw wensen en behoeften komt.

Veel grote en bekende bedrijven zijn u voorgegaan!

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.