Tiloplossingen envlag Tiloplossingen +31 (0) 50 3168240  

HABELOAD

Neem contact met ons op!

Tiloplossingen

Til-oplossingen op maat voor rollen, dozen, platen, panelen, glas, food kratten  meer werkplezier en optimale ergonomie, meets efficientie binnen uw bedrijf, een aantal video presentatie's geven snel beeld van de mogelijkheden.

Met 30 jaar ervaring hebben wij voor alle producthandling opgaven een verantwoorde tiloplossing , een ergonomisch concept, met een snel terugverdienmodel.

Tiloplossingen nader bekeken:

Verkeerd en vooral te zwaar tillen is de oorzaak van veelvuldig en langdurig ziekteverzuim.voor de werkgever brengt dat hoge kosten met zich mee.
Dit kan voorkomen worden door meer aandacht te besteden aan verantwoord tillen. De zorg voor verantwoord tillen vallen onder de ARBO plichten van een werkgever. Daarom goed te weten dat er voor ieder tilprobleem een zichzelf terugbetalende tilsysteem bestaat. Een Habeload tiloplossing voorkomt lichamelijke klachten veroorzaakt door tillen, maar leveren tevens rendement op, het werk gaat veiliger, sneller en met minimale fysieke inspanningen vaak bedienbaar door 1 persoon. Wij kijken naar uw complete plaatje, de tiloplossing, rendement verbetering, en optimaal werkcomfort.

Zit uw specifieke tiloplossing er niet bij, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of demonstratie.

papierrollen handling railsysteem
Moeiteloos bewegen van rollen, specialiteit van Habeload BV - Assen

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.