HML Serie envlag HML Serie +31 (0) 50 3168240  

HABELOAD

Neem contact met ons op!

HML Serie

Een voorbeeld van een elektrisch aangedreven liftsysteem is de HML. Dit systeem kan worden voorzien van verschillende grijpers. Wordt deze bijvoorbeeld voorzien van een vorkenbord dan kan de HML ingezet worden voor het picken van orders op een pallet om deze gereed te maken voor transport. Ook is het mogelijk pallets op verschillende hoogtes in magazijnstellingen te plaatsen.

De HML wordt geplaatst in een spelingsarm railsysteem, de trolley van de HML loopt in een dubbele traverse en (in dit geval als voorbeeld) het vorkenbord beweegt op en neer langs twee railgeleidingen. Dit gegeven waarborgt een groot werkbereik, lage lostrekkrachten (lees: ergonomisch vriendelijk), een hoge mate van stabiliteit en daarmee efficiënte en effectieve inzet van uw medewerkers.

Het modulaire concept maakt uitwisseling met verschillende grijpers mogelijk zodat handling van bijvoorbeeld rollen, vaten, dozen of platen geen moeite zal kosten. Dit concept maakt het tevens mogelijk het systeem voor te bereiden op semi – of volledige automatisering. Hiermee wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de wereld van de material handling.

Zie hiernaast voor een aantal illustratieve voorbeelden.

Aanvraagformulier:
Prijs & Levertijd

Download documentatie:
PDF

Voordelen

Kenmerken

KenmerkenHML 250 E (kg)HML 500 E (kg) 
Maximale belasting250500
Slag1000 - 3000 mm1000 - 3000 mm
AandrijvingElektrischElektrisch
StopsRemmen in X- en Y-richtingRemmen in X- en Y-richting

Grotere slaglengtes op aanvraag leverbaar

Download documentatie:
PDF

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.