Over ons envlag Over ons +31 (0) 50 3168240  

HABELOAD
 

Wij zijn Habeload

Over ons

Habeload is sinds 1991 actief in het ontwikkelen en produceren van veilige, hoogwaardige, ergonomische tiloplossingen. Onze klantenkring is zeer uiteenlopend in het MKB toeleveringsbedrijven tot high end Procesindustrie. Samen met onze opdrachtgevers optimaliseren we de productie processen en bouwen we gezamenlijk aan een duurzame en veilige toekomst met zo weinig mogelijk productie verlies en ziekteverzuim. Habeload onderscheidt zich in de markt door innovatieve producten die ontwikkeld zijn met visie op de toekomst.

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

habeload worldmap

Het team

Ons bedrijf bestaat uit een ervaren team van gedreven mensen met veel passie voor techniek. Wij fabriceren de tilhulpen in onze goed geoutilleerde werkplaats en zijn servicegericht. Onze klant staat centraal en middels een constructieve benadering komen we gezamenlijk tot een optimaal resultaat dat voldoet aan de huidige normen die u mag verwachten van ons als fabrikant. Onze tiloplossingen worden vaak ingezet bij bedrijven waar veiligheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor de continuïteit van het proces.

Habeload

Missie/visie

Binnen het segment van de ergonomische tilhulpen willen we klant specifieke en kwalitatief hoogwaardige oplossingen bieden. Onze strategische samenwerkingspartners passen in deze lijn van denken.

Gezamenlijk willen we een dominante positie creëren in onze binnen- en buitenlandse markten.

Door de klant voorop te stellen in ons denken en doen, met hen open en direct te communiceren en gemaakte afspraken na te komen willen we met hen een lange termijn relatie opbouwen.

 

NieuwsBekijk vacatures

 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.